Kartonska paleta, sladkarije, piškotki, zbiralec, organizator

kartonska paleta, sladkarije, piškotki, zbiralec, organnizer Specifikacije večfunkcijski zaslon MDF, / jekleni okvir, / aluminijaste jeklene steklene steklene plošče, stojalo za izložbe Gala ima lastno profesionalno proizvodno središče in napredno brizgalni tiskalnik ter različne materiale in opremo za prikazovanje. Druge podrobnosti 1 ...

Podrobnosti izdelka

kartonska paleta, sladkarije, piškotki, zbiralec, organzizer

Specifikacije

 

večnamenski zaslon
MDF, / jekleni okvir, / aluminijaste jeklene steklene plošče,

 

stojalo za prikaz

Izdelki:

pokazati omari, kabinet, števci zaslona, ​​polica za prikaz, stojalo za prikaz,

Material

3mm PVC ekspanzijski list / 5mm tiskovna plošča / plošča srednje gostote (MDF), slika s svilenimi platnicami, podporni okvir KT

Paket

Dvojna platnena vreča, 2 / škatla

Lastnosti:

enostaven za namestitev. trpežna v uporabi, z visoko kakovostjo in konkurenčno ceno. Različne barve, velikost, modeli so na voljo, lahko vam natisnemo logotip za oglaševanje.

 

Gala ima v lasti profesionalni proizvodni center in napredno brizgalni tiskalnik ter različne prikazovalne materiale in opremo.


Druge podrobnosti

1 izdelek se lahko široko uporablja na različnih področjih, kot so promocija na prostem, ekskluzivni zastopniki izdelkov, ki prikazujejo itd.

2 vse velikosti in barve so na voljo po vaši izbiri!

Na voljo so vam 3 različne vrste materialov, kot vam je všeč !

4 Logotip in druge podrobnosti se lahko tiskajo z offset tiskom / sitotiskom / vročim žigom / vročim srebrom / UV tiskanjem !

5 nudimo izdelke visoke kakovosti po konkurenčnih cenah !

6 oba design in OEM so dobrodošli!

če ste zainteresirani za naše izdelke, pls. vas prosimo, da nas kontaktirate ali obiščete našo tovarno in vam bomo kadarkoli na voljo.

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev kartona in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam ponuja kartonsko paleto, sladkarije, piškotke, zbiratelje, organnizer izdelke z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje