Božična darila Promocijska valovita kartonska talna enota

Božična darila Promocijski valovite kartonske plošče Prikazne enote kartonski prikaz Prednost: 1. Oglaševanje: Popolnoma natisnjena stojala za stojnice lahko spodbujajo podobo in blagovno znamko podjetja ter ustvarjajo velik obseg prodaje s svojim značilnim sloganom, sliko in logotipom in tako naprej. 2 ....

Podrobnosti izdelka

Božična darila Promocijska valovita kartonska talna enota

kartonski prikaz Prednost:

1. Oglaševanje: Popolnoma natisnjena stojala za stojnice lahko spodbujajo podobo in blagovno znamko podjetja ter ustvarjajo velik obseg prodaje s svojim značilnim sloganom, sliko in logotipom in tako naprej.

2. Osebnost fleksibilna: jih je mogoče prilagoditi glede na izdelke, ki so izjemno pri prikazovanju in prikazovanju s svojo fleksibilnostjo, udobnostjo in individualnim oblikovanjem znakov.

3. Zaščita okolja: izdelana je iz različnih vrst papirja, ki ustreza zahtevam mednarodne zaščite okolja. Odpadni papir se lahko raztopi in reciklira.

4. Lahka teža: lahko jih enostavno sestavite in razstavite, da shranite logistične stroške in prostor za shranjevanje.

5. Enostavna montaža in razstavljanje: Prihranite ladijski promet, delo in tovor.


Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev kartonov in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam darila Božič darila promocijske valovite kartonske talne enote izdelkov z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje