Kartonski prikaz Za oglaševanje zobnega gašenja za zobe

Kartonski zaslon za oglaševanje oglaševalskega oglaševanja zobnega pralnega stroja Zaščita okolja: papirni okvir v skladu s svetovnimi zahtevami glede koncepta varstva okolja, ki je eden od zelenih izdelkov. Stojalo za papirni prikaz se lahko razgradi ali reciklira, kar je v ...

Podrobnosti izdelka


Kartonski zaslon za promocijsko oglaševanje zobnega pranjaVarstvo okolja:

Stojalo za papir je skladno s svetovnimi zahtevami glede koncepta varstva okolja, ki je eden od zelenih izdelkov. Stojalo za papir je mogoče razstaviti ali reciklirati, kar je v skladu s trendom varstva okolja v vseh državah.Visoka kakovost in razumna cena:


Stojalo za papir je enako kot kovinsko stojalo za izložbe, leseno stojalo, stojalo za steklo itd., Vendar je prilagodljiva strukturna funkcija ter učinek prikaza in obveščanja javnosti boljša od drugih materialov za razstavljanje, cena pa je boljša od drugih materialov .Prilagodljiv in prilagojen:


Stojalo za papir se lahko prilagodi trendu hitre zamenjave sedanjih izdelkov. Lanhui zasloni za predstavitev papirja lahko zasnovani glede na velikost izdelka, vzorec, strukturo in tako naprej. In papirni prikaz stoji odličen oglaševalski učinek, lahko izdelek pokaže edinstveno stran.


Best-sale-custom-pop-up-counter-cardboard2Best-sale-custom-pop-up-counter-cardboard
Oglaševalske funkcije:


Polja za papirni papir imajo veliko oglaševalsko vrednost. V prodajnem procesu je odlična reklamna možnost razstavnega stojala pomemben medij, ki potrošnike navdušuje z izdelki. Odličen papirni prikazovalnik lahko odpre večjo bazo uporabnikov za izdelke podjetja.
Več podrobnosti:

Clare Lee

tel: 86 173 0265 2756

E-pošta: sale02@displaystandpop.com

Whatsapp: +86 173 0265 2756

Zelo smo veseli, da slišimo iz vašega sporočila.


Jiechuang Display je eden vodilnih proizvajalcev kartonov in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam ponudi kartonski zaslon za oglaševanje zobnega pranja z ugodno ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.
Povpraševanje