Kartonska stojalo za prikaz zaslona

Material za podrobnosti izdelka: papir s premazom 350 g / m2, E-flavta, valoviti papir, slonokoščeni papir, materiali, ki jih je mogoče reciklirati (ali kot zahtevo). Teža obremenitve: Na splošno več kot 30 kilogramov v nosilnem telesu lahko ojačevalni material naloži 60 kg. Življenjska doba je 4-8 mesecev. In za velik paleto zaslon, ...

Podrobnosti izdelka

Podrobnosti o izdelku

Material: prevlečni papir s 350 gsm, E-flavta, valovit papir, slonokoščeni papir, materiali, ki jih je mogoče reciklirati (ali kot zahtevo).

Teža obremenitve: Na splošno več kot 30 kilogramov v nosilnem telesu lahko ojačevalni material naloži 60 kg. Življenjska doba je 4-8 mesecev. Za velik paletni prikazovalnik je nosilnost 200 kg.

Velikost: Naša normalna velikost za brezstopenjski prikaz je W 60cm XD 45cm XH 170cm. Ampak imamo oblikovanje oddelka za konstrukcijsko oblikovanje in načrtovanje letal, profesionalno grafično in strukturno obliko.

Slog: Zložljiv, enostaven za odstranjevanje, sestavljanje, nošenje in shranjevanje. za kartone so lahko skoraj vsi modeli lahko zložljivi, kar je zelo ekonomično za prevoz in prevoz. . da omogočijo dobaviteljem in se neposredno prevažajo iz kraja nakladanja do končne prodajne točke, nepakirane prodaje, pri čemer se varčevanje z natovarjanjem ponovi pakiranje stroškov.

Barva: Tisk: offset 4-barvno tiskanje. ali prazno (se lahko prilagodi). Post-obdelava: sijaj, laminiranje, spot. UV, vtiskovanje, žigosanje, vodoodpornost

Naša storitev

Zagotovite, da naši izdelki izpolnjujejo vaše zahteve glede kakovosti in prevoza.

· OEM oblikovanje je toplo pozdravil.

· Vzorci bodo vrnjeni po oddaji naročila

· 24/7 na spletu za najhitrejši priročen servis

· Razvoj s strankami je jedro našega podjetja

· Vzorec je sprejemljiv. Vrstni red vzorca je dobrodošel.

KONTAKTIRAJ NAS

Prodajni predstavnik: Amber

E-pošta: sales01@displaystandpop.com

Skype: display828

Splet: www.cardboarddisplay8.com

Jiechuang Display je eden od vodilnih Counter Displays proizvajalcev in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam ponujajo kartonske table na stojalu izdelkov z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje