6 steklenic Kartonska pivska škatlica, Pop Up valovita papirna škatla

Darilna škatlica za popolnost kartona: 1. Oglaševanje: odličen tiskani prikazni podstavek lahko spodbudi podobo in blagovno znamko podjetja ter ustvari odlično prodajo z značilnim sloganom, sliko in logotipom in tako naprej. 2. Osebnost fleksibilna: jih je mogoče prilagoditi glede na izdelke, ...

Podrobnosti izdelka

Darilna škatlica Perfection of Cardboard:

1. Oglaševanje: popoln natisnjeni stojalo lahko spodbuja podobo in blagovno znamko podjetja ter ustvari odlično prodajo z značilnim sloganom, sliko in logotipom in tako naprej.

2. Osebnost fleksibilna: jih je mogoče prilagoditi glede na izdelke, ki so izjemno pri prikazovanju in prikazovanju s svojo fleksibilnostjo, udobnostjo in individualnim oblikovanjem znakov.

3. Visoka kakovost in razumna cena: imajo enako vrednost kot stojala za kovinske zaslone, stojala za lase in stojalo za organsko steklo ter stane veliko manj kot ti izdelki.

4. Varstvo okolja: izdelane so iz različnih vrst papirja, ki ustreza zahtevam mednarodne zaščite okolja. Odpadni papir se lahko raztopi in reciklira.

5. Lahka teža: lahko jih enostavno sestavite in razstavite, da shranite logistične stroške in prostor za shranjevanje.

pls najdete več informacij o naših izdelkih iz povezave: www.displaystandpop.com


Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev embalažnih škatel, naša tovarna lahko strankam ponuja 6 steklenic kartonsko škatlo za pivo, pop up valovite papirne kartonske izdelke z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje