Nosilec brošure s stojalom

Podrobnosti o izdelku Opis izdelka Nosilec za brošure s stojalom za pentljo: edinstvene in izjemne serije banner stojnih tkanin so primerne za vse vrste promocij. Ta zložljiva in prenosna tkanina za banner stojalo tension tkanine so najnovejši izdelek, ki ga je oblikovala naša lastna tehnična ...

Podrobnosti izdelka

Podrobnosti o izdelku

Opis izdelka
Nosilec za brošure s stojalom za pentljo: edinstvene in izjemne serije banner stojnih tkanin so primerne za vse vrste promocij. Ta zložljiva in prenosna tkanina za banner stojalo za napenjanje je najnovejši izdelek, ki ga je oblikovala naša tehnična ekipa, primerna za vse vrste promocij. Visoka kakovost je trajna za letno uporabo. Njegov sistem povezav omogoča, da okvir razstavite v majhni torbi za shranjevanje, medtem ko je hitro in preprosto namestite pri namestitvi. Prosim kontaktirajte me, če ste zainteresirani!

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev brošure, naša tovarna pa lahko strankam nudi brošuro z blagovno znamko z dobrimi cenami. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje