Bright Color Cardboard Gift Box, Različne velikosti Gift Box z trakom

Darilna škatlica za popolnost kartona: 1. Oglaševanje: odličen tiskani prikazni podstavek lahko spodbudi podobo in blagovno znamko podjetja ter ustvari odlično prodajo z značilnim sloganom, sliko in logotipom in tako naprej. 2. Osebnost fleksibilna: jih je mogoče prilagoditi glede na izdelke, ...

Podrobnosti izdelka

Darilna škatlica Perfection of Cardboard:

1. Oglaševanje: popoln natisnjeni stojalo lahko spodbuja podobo in blagovno znamko podjetja ter ustvari odlično prodajo z značilnim sloganom, sliko in logotipom in tako naprej.

2. Osebnost fleksibilna: jih je mogoče prilagoditi glede na izdelke, ki so izjemno pri prikazovanju in prikazovanju s svojo fleksibilnostjo, udobnostjo in individualnim oblikovanjem znakov.

3. Visoka kakovost in razumna cena: imajo enako vrednost kot stojala za kovinske zaslone, stojala za lase in stojalo za organsko steklo ter stane veliko manj kot ti izdelki.

4. Varstvo okolja: izdelane so iz različnih vrst papirja, ki ustreza zahtevam mednarodne zaščite okolja. Odpadni papir se lahko raztopi in reciklira.

5. Lahka teža: lahko jih enostavno sestavite in razstavite, da shranite logistične stroške in prostor za shranjevanje.

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev embalažnih škatel, naša tovarna lahko strankam nudi svetlo barvno kartonsko škatlo za darila, različne škatle za darila s trakovi z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje