Custom Designed dekorativni zbirateljski škatli, Promocijski karton Škatle za zbiranje

Custom Designed dekorativni zbirni škatli, Promocijski kartonski zbirni škatli O nas: 1. To je strokovni proizvajalec POP kartonskega prikazovalnika. Imamo 9 let izkušenj v industriji izdelkov za kartografsko industrijo POP, in uživajte v dobrem ugledu. Naši izdelki so pridobili odobritev strank ...

Podrobnosti izdelka

Custom Designed dekorativni zbirateljski škatli, Promocijski karton Škatle za zbiranje

O nas:

1. To je strokovni proizvajalec POP kartonskega prikazovalnika. Imamo 9 let izkušenj v industriji izdelkov za kartografsko industrijo POP, in uživamo velik ugled. Naši izdelki so pridobili soglasje kupcev po vsem svetu.

2. Naše podjetje ponuja vseobsegajoče storitve (zagotavljanje oblikovanja, izdelava vzorcev, izdelavo blaga in transportnega blaga) stranki.

3. Blagovni blagovni znamki strankam pomagamo, da postajajo vse bolj očitne, pomagajo povečevati prodajne točke in pospeševati veleprodajni obseg. Nato lahko naši kupci enostavno ustvarijo dodano vrednost izdelkov, znižajo stroške v cirkuliranem procesu izdelka in izboljšajo prepoznavnost blagovne znamke.

4. Izvajamo niz strogih popolnih sistemov za nadzor kakovosti, ki zagotavljajo, da lahko vsak naš izdelek izpolnjuje zahteve kupca. Poleg tega so bili vsi naši izdelki preizkušeni strogo pred pošiljanjem.

5. Družba zavzema nad 13000 kvadratnih metrov in ima več kot 200 zaposlenih. Uvedli smo napredne proizvodne opreme (dimenzije tiskanja: 1200 * 1620mm), štiri barvne offset stiskalnice in celoten sklop avtomatske proizvodnje. Kot so visoke hitrosti polno avtomatsko opremo za pripravo površin, laminiranje stroj želatinizing valj, avtomatski diecuting stroj tako naprej.

6. Naš cilj je pomagati strankam, da uresničijo svoje cilje. Vedno si močno prizadevamo, da bi dosegli to win-win položaj in iskreno vas pozdravljamo, da sodelujete z nami.

Jiechuang Display je eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev kroglicnih kroglic, naša tovarna lahko strankam po meri oblikuje dekorativno zbirno škatlo, reklamne kartonske škatle z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje