Custom Designed Glasbeno polje za glasovanje, valovita kartonska glasbila z nosilci brošure

Custom Designed Oglaševanje Glasbeno polje, valovite kartona glasbeno polje z brošure Imetniki Karton Glasbilo Box 1.Easy za sestavo 2.Drajni, prenosni 3.Original design, barvno tiskanje 4.Eco-prijazno Product Opis: Valovite Glasbeno polje zagotavljajo cenovno metodo za zbiranje ...

Podrobnosti izdelka

Custom Designed Glasbeno polje za glasovanje, valovita kartonska glasbila z nosilci brošure

Kartonska glasbena škatla
1.Easy za montažo
2.Drajni, prenosni
3.Original design, barvno tiskanje
4.Eko prijazno

Opis izdelka:
Valovite krogle za glasovanje zagotavljajo dostopno metodo za zbiranje predlogov, idej ali komentarjev. Ti nabiralni škatli z nizkimi stroški so odličen način za pridobivanje povratnih informacij, registracij, vodstvenih darov ali za zbiranje sredstev. Jiechuang Display lahko po meri oblikuje posebno glasovalno škatlo za vaše podjetje, ne glede na velikost ali obliko, ki jo iščete. Ti po meri Die Cut škatle so namenjeni za valovito ploščo ali karton, da bi zadovoljili vse vaše potrebe.

Jiechuang Display je eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev glasbenih polizdelkov, naša tovarna lahko strankam po meri oblikuje glasbeno polje za reklamo, valovito kartonsko škatlo z brošuro, ki ima dobre cene. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje