Nosilec akrilnega peresa

Osnovni podatki nov slog jasen akrilno držalo za šest ključev, vroča prodaja pregleden organski pero zaslon stojalo za darilo

Podrobnosti izdelka

Osnovne informacije

Model NO: JC201608015 Material: Akril
Stil: moderno Oblika: Oblikovana oblika
Uporaba: Office Lastnosti: Nosilec peresnika
Demontaža: demontaža Barva: Počisti
Prilagojeno: prilagojeno Pogoj: Novo
Material: Crylic: Velikost: Prilagojeno Barva: Počisti: Logotip: Silkscreen ali Engraved
Visoka trdota: Da: Custome Design: Dobrodošli Paket: Varnostni paket: OEM Service: Dobrodošli
Uporaba: Kamera Store & Exhibition: sposobnost ponudbe: 1000 PCS / dan Blagovna znamka: szxflong
Pakiranje: film / pena / škatla, PP torba / pena / notranja škatla / škatla ali Izvor: Shenzhen, Kitajska

nov slog jasen akrilen držalo za pero za šest rež, vroče prodajo pregleden organski pero zaslon stojalo za darilo

--- opis proizvodnje ---

material: uvožen akril

barva: jasna ali prilagojena

velikost: prilagojena debelina, logotip po meri, svileni zaslon ali vrezana visoka prosojnost, visoka trdota, reciklira

uporaba: pisarniška trgovina in pisarna & supermarket in trgovina storecustom disgnwelcomeoem storitev dobrodošli

dobava: 1000 kosov / dan

     

--- pakiranje in dostava ---

embalaža / pena / karton, pp vreča / pena / notranja škatla / škatla ali kot vaše zahteve po morju, po zraku, z ekspresno.

--- naša služba ---

glavni proizvodiakrilični foto okvir, akrilni trofej, akrilna blok, akrilna škatla, nosilec akrilnih znakov, akrilna pladenj, akrilna stojala za ... varnostna embalaža varnostna embalaža in varnostna dostava prilagodljiv paymentt / t, paypal, zahodna unija ali kot vaša zahtevabest online serviceall povpraševanje in ponudbe odgovorite v roku 24 ur, se obrnite na nas po elektronski pošti, skype, whatsapp

 

--- informacije o podjetju ---

  1. kdaj lahko?

ponavadi citiramo v 24 urah po tem, ko dobimo vašo poizvedbo. če ste zelo nujni, da dobite ceno, nam pokličite ali nam sporočite v svojem e-poštnem sporočilu, da bomo upoštevali vašo prednostno nalogo.

2. Kako lahko dobim vzorec za preverjanje kakovosti? po potrditvi cene, lahko za vzorce zahtevate preverjanje kakovosti. če potrebujete vzorce, bomo zaračunali stroške vzorca. vendar se lahko vzorec stroški vrnejo po potrditvi naročila, ko je vaša količina naročila več o moq.

3. Kakšne vrste datotek sprejemate za tiskanje? pdf, ai, jedro, jpg z visoko ločljivostjo

4. Ali lahko naredite načrt za nas? Ja. imamo strokovno ekipo, ki ima bogate izkušnje na področju akrilnega zaslona zasnove in proizvodnje. samo povejte svoje ideje in pomagali vam bomo, da vaše ideje izvedemo v popolnih oknih za gledanje. ni važno, če nimate nekoga za dokončanje datotek. pošljite slike visoke ločljivosti, vaš logotip in besedilo ter nam sporočite, kako jih želite urediti. vam bomo poslali končne datoteke za potrditev.

5. Kako dolgo lahko pričakujem, da dobim vzorec? ko plačate vzorec in nam pošljete potrjene datoteke, bodo vzorci pripravljeni za dostavo v 3-7 dneh. vzorci vam bodo poslani po hitrem in prispeli v 3-5 dneh. lahko uporabite svoj izrecni račun ali nam predplačate, če nimate računa.

6. Kaj pa čas za množično proizvodnjo? pošteno, odvisno od količine naročila in sezone, na katero naročite. čas vodenja moqa je približno 10 do 15 dni. na splošno vam predlagamo, da začnete poizvedbo dva meseca pred datumom, ko želite dobiti izdelke v vaši državi.

7. Kakšni so vaši pogoji dostave? sprejemamo exw, fob, cif itd., lahko izberete tistega, ki je najbolj primeren ali stroškovno učinkovit za vas.

 


Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev akrilnih Displays in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam kupcem akrilni pero imetnik izdelkov z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje