4 police valovit papir Pop Up Display stojalo za Supermarket Promocijski

IME PROIZVODA: 4 SHELVES CORRUGATED PAPER POP UP DISPLAY STAND ZA SUPERMARKET PROMOTIONAL Smo strokovni proizvajalec v stojalu za kartonske postavke, kot je spodaj 1. Stojalo za kartonske prikazovalnike 2. Kartonske talne plošče 3. Pokrovi iz valovitega kaveljca 4. Žlice za smeti, Sidekicks Displays 5. Paleta Prikaže ...

Podrobnosti izdelka


4 SHELVES CORRUGATED PAPER POP UP DISPLAY

STALI ZA SUPERMARKET PROMOTIONAL


Smo strokovni proizvajalec v stojalu za kartone kot spodaj

1. Stojalo za kartone

2. Kartonske talne obloge

3. Prikaz valovitega kaveljca

4. Dump Bins, Sidekicks Displays

5. Pallet Displays

6. Števci zaslona

7. PDQ, POP Standee, Totem / Lama Stand,

8. Maloprodajno pakiranje itd.016


Opis:
1. Visokokakovostni material: 350 gsm CCNB + K5, to je trpežni valovit papir, siva plošča, slonova plošča itd.


2. Prilagojena velikost: Naša normalna velikost za brezstopenjski prikaz je W 50cm XD 45cm XH 157cm. Ampak imamo projektiranje oddelka za konstrukcijsko oblikovanje in načrtovanje letala, profesionalno grafično in strukturno oblikovanje.


3. Prilagodljiv slog: zložljiv, enostaven za razstavljanje, sestavljanje, nošenje in shranjevanje. za kartone so lahko skoraj vsi modeli lahko zložljivi, kar je zelo ekonomično za prevoz in prevoz. . omogočiti dobaviteljem in neposredno prevažati iz kraja nakladanja do končne prodajne točke nepakirane prodaje, varčevanja z nakladanjem ponavljajoče se pakiranja stroškov


4. Colorful Printing: offset 4-barvno tiskanje. ali prazno (lahko ga prilagodite)

Naknadno obdelavo: sijaj, laminiranje, spot. UV, vtiskovanje, žigosanje, vodoodpornost


5. Tehnika izdelave spretnih delavcev, strogih nadzornikov in uvajanja napredne opreme zagotavljajo ne samo zagotavljanje kakovosti, temveč tudi tiptop konkurenčne izdelke. Ima vodilno vlogo med vsemi podjetji istega poslovnega področja za napreden način upravljanja podjetja, odlično timsko delo in izjemno kakovostno kreditno sposobnost.


6. Očarljivo: njeno inovativno oblikovanje in barvita tiskanja lahko preprosto povečata vaš profil blagovne znamke in opozarjajo na nove izdelke.


7. Dober oglaševalski učinek: papirni prikaz je postal najnovejše in najmodernejše sodobno trgovsko orodje in njene različne lastnosti, prilagojene vsebine pa izpolnjujejo estetsko in barvito sodobno množico. To je najboljši način za promocijo korporacijske podobe in izgradnjo terminala.
Več zaslonov s kartonomDSC_7785 289水印
Kristy Cheng

display@displaystandpop.com

wechat / whatsapp: +86 17318010796


card

Povpraševanje