3-slojni stojalo za otroške igrače

3-slojni kartonski zaslon stojalo za otroške igrače O nas 1. To je strokovni proizvajalec Pakiranje škatle in vrečke. Imamo več kot 20 let izkušenj v pakiranju škatel in vrečk industrijo, in uživajte velik ugled. Naši izdelki so pridobili soglasje kupcev po vsem svetu. 2. Naše podjetje ...

Podrobnosti izdelka3-slojni kartonski prikazovalnik za otroške igrače55563p201612050916517933826POP-totem-Display-Karton-okno-žep-2019


O nas


1. To je strokovni proizvajalec Embalaža škatle in vrečke. Imamo več kot 20 let izkušenj v pakiranju škatel in vrečk industrijo, in uživajo velik ugled. Naši izdelki so pridobili soglasje kupcev po vsem svetu.

 

2. Naše podjetje ponuja vseobsegajoče storitve (zagotavljanje oblikovanja, izdelava vzorcev, izdelavo blaga in prevoz blaga) kupcu.

 

3. Blagovni blagovni znamki strankam pomagamo, da postajajo vse bolj očitne, pomagajo povečevati prodajne točke in pospeševati veleprodajni obseg. Nato lahko naši kupci enostavno ustvarijo dodano vrednost izdelkov, znižajo stroške v cirkuliranem procesu izdelka in izboljšajo prepoznavnost blagovne znamke.

 

4. Izvajamo niz strogih popolnih sistemov za nadzor kakovosti, ki zagotavljajo, da lahko vsak naš izdelek izpolnjuje zahteve kupca. Poleg tega so bili vsi naši izdelki preizkušeni strogo pred pošiljanjem.

 

5. Družba zavzema nad 13000 kvadratnih metrov in ima več kot 200 zaposlenih. Uvedli smo napredne proizvodne opreme (dimenzije tiskanja: 1200 * 1620mm), štiri barvne offset stiskalnice in celoten sklop avtomatske proizvodnje. Kot so visoke hitrosti polno avtomatsko opremo za pripravo površin, laminiranje stroj želatinizing valj, avtomatski diecuting stroj tako naprej.

 

6. Naš cilj je pomagati strankam, da uresničijo svoje cilje. Vedno si močno prizadevamo, da bi dosegli to win-win položaj in iskreno vas pozdravljamo, da sodelujete z nami.

Smo strokovni dobavitelj za razstavne stojnice po konkurenčnih cenah in jih lahko naredimo kot vašo zahtevo! Pred citatom, pls nam sporočite velikost in količino naročila, ki jo želite. Hvala vam!

Clare Lee  


E-pošta: sale02@displaystandpop.com

TEL / Whatsapp: 86 173 0265 2756


Povpraševanje